... kicsit megbolondítva. Mégpedig azzal, hogy nem a szokásos répa-petrezselyem-karalábé összeállításban készül.
Odateszek sós vízben főni kevés kockára vágott pulykahúst. Amikor félig megfőtt, beleteszem a zöldségeket (lehet friss vagy mirelit is): répa, zöldbab, brokkoli, karfiol, cukkini. Mikor már majdnem megfőtt, szórok bele kevés delikátot és egy kis eperlevél-tésztát. Mire a tészta megfő, a leves is kész. Olyan mediterrán stílusú, finom.
2007.02.13. 15:51
Zöldségleves...
Címkék: brokkoli sargarepa zoldbab pulykahus
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gigiakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr845974606
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.