2007.05.02. 14:21
Paradicsomsaláta
Címkék: olaj hagyma paradicsom ecet
3 paradicsomot karikára vágtam, két szál újhagymát szintén. Kb. egy
kávéskanál sót és feleannyi borsot összekevertem úgy két evőkanál
olívaolajjal, ráöntöttem a paradicsomra és a hagymára. Végül kb. 2
evőkanál 10%-os ecetet is hozzáöntöttem, majd óvatosan összeforgattam.
Egyszerű, finom és egészséges savanyúság a főétel mellé.
2 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://gigiakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr825974640
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
margit 2007.07.23. 11:22:47
Minden salátának jót tesz a cukor még akkor is, ha ma nem divatos. Az izek harmoniáját cukor nélkül nem érhetjük el.
Ha mindenből megfelelő mennyiséget eszünk, változatosan étkezünk, megtarthatjuk az alakunkat akkor is, ha kellemes izeket varázsolunk, amihez a cukor fontos kellék.
/Persze aki már kissé elhizott az édesitőszerrel pótolja, de ne hagyja ki/
Az Ön salátái számomra ehetetlenek, mert a saláták harmónikus izéhez elengedhetetlen az édesités.
Bocsi, de ez igy van.
14594 2007.07.23. 20:19:29
Én a cukrot nem a divat miatt hagyom ki, hanem, mert nem nagyon hiányzik számomra belőle. Ha ecetes levet készítek egy salátához, evidens, hogy teszek bele cukrot. Sajnálom, ha nem ízlenek a salátáim.