Hőgyészen ettem a címben említett ételt, elkészítése nem bonyolult, ezért leírom ide is, mit takar. Igazából nem tudom, hogy a "szekszárdias" mód jelent-e valamit, vagy csak ott, abban az étteremben nevezték el így az ételt, a lényeg, hogy finom volt.
Mi is ez? Egy szelet hátszín megsütve, tojásos lecsóval megpakolva. A tetejére egy darab pirított csirkemáj került. Hasábburgonyával ettem. Finom volt.
2007.08.14. 17:41
Hátszín szekszárdiasan
Címkék: tojas hagyma paradicsom paprika marhahus
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gigiakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr85974683
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.