2007.03.21. 21:43
Olcsó tészta
Címkék: hagyma virsli teszta
Megmaradt egy kis főtt tészta ebéd után. Mivel apu számára nem jöhet számításba a sajtos tészta, és épp túrósan sem akart enni, viszont vallja az "inkább pocsékba menjen, mint kárba" elvet, ezért azt mondta, elkészíti magának. Fogott két fej hagymát, feldarabolta - nem aprózta el nagyon. Egy lábosba rakott minimális olajat, abba rakta bele a hagymát, kicsit kavargatta, míg levet eresztett, majd lefedte, hadd párolódjon a saját levében. Közben felkarikázott két db virslit. Amikor már elég puhára párolódott a hagyma, belerakta a virslit, megkavarta, megint lefedte és hagyta még egy-két percig. Aztán összekeverte a főtt tésztával. Asszem meg is sózta. És jóízűen elfogyasztotta. Nem kóstoltam, de elég biztatóan nézett ki, gondolom, nem lehetett rossz.
1 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://gigiakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr405974618
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
94619 2008.07.06. 13:08:57
Hasonlít az én kotyvalékaimhoz, ha lesz itthon virsli megkostolom:)