A múltkor megmaradt gombaszárakat használtam fel hozzá.
Felszeleteltem egy darab póréhagymát, megdinszteltem olajon. Hozzáraktam az apróra vágott gombaszárakat, picit megsóztam, együtt pároltam. Raktam bele egy kis bazsalikomot (nem is olyan kicsit). Miután kihűlt, betettem a fagyasztóba és ma vettük elő. Finom reggeli lett belőle: rákentem vajas kenyérre, rátettem egy kevés reszelt sajtot (nem túl sokat, nehogy elvegye a gomba ízét) és betettem a melegszendvics-sütőbe. A fiamnak is nagyon ízlett, pedig nála a reggeli eléggé érzékeny pont, néha nem tudok mit kitalálni, amit hajlandó megenni (mert beszélni még nem tud - vagy nem akar, és nem tudja elmondani, mit enne).
2007.04.05. 12:29
Gombás szendvicskrém
Címkék: hagyma gomba
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gigiakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr135974627
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.