Mit csinál egy lusta háziasszony (értsd: nincs kedve azon agyalni, mit főzzön) a húsvéti maradék báránycombbal?
Olajon megdinsztel apróra vágott hagymát, belerak egy kevés pirospaprikát, lisztet, majd egy doboz tejszínt, felrottyantja. Tésztát főz. Bárányhúst apróra vág, forró olajon kicsit megpirítja. Az egészet összeönti és megeszi.
Főztem már jobbat is életemben, de egyszer meg lehet enni ezt is.
2007.04.10. 12:40
Húsvéti maradék
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gigiakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr425974632
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.