Hozzávalók:
két piskótalap 5 tojásból kakaóval (5 tojás, 5 evőkanál cukor, 4 evőkanál liszt, 1 evőkanál kakaó)
fél liter tej
1 csomag puncs ízű pudingpor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor
fél liter meggylé (jó befőttből is, vagy a friss meggy magvalásakor keletkezett)
10 dkg porcukor
fél csomag zselatin
magvalt meggy ízlés szerint (lehet befőtt is)
csokimáz (készülhet vaj, kakaó, porcukor segítségével, vagy tortabevonóból)
Megsütjük a két kakaós piskótalapot.
Megfőzzük a pudingport a tejjel. Cukrot nem kell beletenni. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. Amikor a puding kihűlt, összekeverjük a két masszát.
A meggylét, a porcukrot és a zselatint felfőzzük.
Az egyik piskótalpra rákentjük a krém felét, jól megpakoljuk magvalt meggyel, erre ráöntjük a zselatinos meggylevet. A krém másik felét rákenjük, arra jöhet a másik piskótalap. A tetejére csokimázat teszünk.