Hozzávalók két réteshez:
12 réteslap
2 nagy fej vöröshagyma
80 dkg darált sertéslapocka (persze más húsból is lehet)
kevés olaj
fűszerek ízlés szerint (én Pecsenye-grill-steak és Különleges snack fűszerkeveréket használtam, fél-fél csomaggal)
A hagymát megdinszteltem az olajon. A darált húst beletettem, megszórtam a fűszerekkel, majd megpároltam.
A sütőt 200 fokra melegítettem. Egy réteshez hat lapot használtam úgy, hogy minden lapot olajjal megkentem, majd utána tettem rá a következőt. A húst felét elosztottam az egyik oldalán, óvatosan feltekertem. Sütőpapírral bélelt tepsire tettem úgy, hogy az alján legyen a lapok találkozása. A tetejét is megkentem olajjal és kb. 20 perc alatt készre sütöttem.
A képen az egyik rétes van kettévágva.