2008.02.15. 18:00
Gondolkodom egy dolgon, de nem jutottam semmire, ezért gondoltam, megkérdezem az inkább hozzáértő embereket, azaz a gasztrobloggereket és olvasókat. Kaptam egy sütemény, pontosabban inkább gyümölcskenyér receptet. Megsütöttem, nagyon finom, és egyszerű is elkészíteni. A kérdésem csak az, hogy miért kell egy süteménybe egyszerre kovász, sütőpor és szódabikarbóna is? Nekem valahogy ez már soknak tűnik. Tény, hogy szépen megnőtt a tészta és az íze teljesen rendben van, de akkor sem értem, mi szükség ennyi mindenre egyszerre. Tudja valaki a választ?
1 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://gigiakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr875974737
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
86215 2008.02.18. 15:51:52
Ha értenék is hozzá se tudnám ennyi alapján megmondani. Viszont tudom, hogyan derítheted ki, hogy felesleges-e valamelyik. Próbálgatással. Egyszerűen készítsd el úgy, hogy valamelyiket kihagyod belőle, ha jó az eredmény, akkor a komponens felesleges volt:) (tartok viszont attól, hogy pár adag süti megy a szemétbe a végén).